duminică, aprilie 10, 2016

Coroniță-magnetel de vară

  
 Este prima coroniță cu tema vară. Până acum am modelat coronițe cu tematică de iarnă și primăvară, dar a fost foarte plăcut să modelez scoici și steluțe de mare! 
Coronița este realizată din fimo modelat manual, are 8 cm diametru, se poate agăța cu ajutorul panglicuței sau se poate lipi cu magnetul de pe spate.  Prețul este în funcție de câte personaje se vor modela.
 50 lei = bază coroniță (6- maxim 10cm)+2 personaje+decorarea coroniței funcție de preferințe(culoare, model împletitură, floricele,mărgele, paiete,fundițe,  îmbrăcămintea personajelor, culoarea ochilor,ochelari, culoarea părului,etc).
 10 lei= adăugarea unui nou personaj,
 5 lei  = adăugarea unui animăluț lângă personaj,
 5 lei  = adăugarea unui obiect lânga personaj( chitară, vapor, masină, televizor, etc:P),
 40 lei= bază coroniță( 6 cm)+un singur personaj+decorarea coroniței funcție de preferințe(culoare, model împletitură floricele,mărgele, paiete,fundițe, etc)

Detalii: little_green_scarf[@]yahoo.com: precizați câte personaje, câte animaluțe/obiecte, preferințele in ceea ce priveste decorarea,culoarea ochilor,  îmbrăcămintea personajelor,ochelari, culoarea parului ,atasați poza/pozele pentru inspirație.

Niciun comentariu: